gemeente
Rotterdam
Lorena's Thuiszorg

Lorena's Thuiszorg

Hartelijk welkom bij Lorena’s Thuiszorg uit Rotterdam. Wij zijn een vooraanstaande thuiszorgorganisatie die houdt van een persoonlijke aanpak en het familiegevoel hoog in het vaandel heeft staan.Voor elke vorm van thuiszorg kunt u bij ons terecht. Daarnaast geeft Lorena’s adviezen en voorlichting.

 

Misschien vindt u het helemaal niet fijn dat er een vreemd persoon in uw huis komt en moet u hier erg aan wennen. Lorena’s doet er alles aan om het contact zo fijn mogelijk te laten verlopen. Onze medewerkers zijn erg laagdrempelig en bieden u de persoonlijke hulp die u nodig heeft. Omdat wij zeven dagen per week en 24 uur per dag beschikbaar zijn, hoeft u nooit lang te wachten en kunnen we altijd zo snel mogelijk aan uw behoeftes voldoen.Lorena’s Thuiszorg biedt hulp aan iedereen die dat nodig heeft. Heeft u bijvoorbeeld een operatie ondergaan waardoor bewegen lastig is? Wij komen graag bij u langs om de huishoudelijke klussen uit te voeren. Daarnaast hebben wij verschillende wijkverpleegkundigen die vooral werkzaam zijn in regio Rijnmond. Zij komen bij u thuis voor het toedienen van medicatie of het aanbrengen van een infuus. Andere diensten waarvoor we in te schakelen zijn, zijn onder meer palliatieve zorg, rouwverwerking en financiële hulp.

 

Om die reden bieden we bij Lorena’s Thuiszorg uit Rotterdam ook extra diensten aan. Laat uw voeten bijvoorbeeld eens onder handen nemen door onze vakkundige pedicure, schakel ons in om uw boodschappen te doen of laat de tuin opknappen door onze tuinman. Daarnaast bieden wij manicures en kunt u bij ons naar de kapper. Het is immers heerlijk om uzelf af en toe te laten verwennen.Wilt u in contact met ons komen? Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar op telefoonnummer 085-8885766.

Adresgegevens

Lorena's Thuiszorg
Teldersweg 239
3052 TH Rotterdam

Tel. 085-8885766
www.lorenasthuiszorg.nl
info@lorenasthuiszorg.com