gemeente
Steenbergen
Zorgboerderij De Lindenhof

Zorgboerderij De Lindenhof

Zorgboerderij de Lindehof van de familie Schouteren is een bedrijf waar vele dieren verblijven en verzorgd worden. De Lindehof heeft diverse soorten vogels, o.a. kraanvogels, ara’s en diverse tropische vogels. Daarnaast leven er paarden, alpaca’s, stekelvarkens, neusberen, konijnen en een kangoeroe op de boerderij. Verder zijn er kippen, eenden en ooievaars aanwezig.

De Lindehof heeft ook een kinderboerderij op haar terrein, waar bezoekers de dieren kunnen bezichtigen in hun verblijven. Voor de kleinere kinderen zijn er speeltoestellen aanwezig en de verzorgers/ouders kunnen vanaf het terras de kinderen in de gaten houden.

Het uitgangspunt van de Lindehof is dat alle dieren zo veel mogelijk leven op een manier die past bij hun natuurlijke aard en (leef)omstandigheden. Het bedrijf biedt een mooie, rustige en veilige omgeving waar de combinatie van begrip en respect voor elkaar, de dieren en natuur, één kan worden.

De Lindehof biedt dagbesteding voor mensen met een beperking. Activiteiten zijn afgestemd op de individuele hulpvraag, waarbij deelnemers de gelegenheid krijgen om in hun eigen tempo mee te werken op de boerderij. Het streven is om ieder een zinvolle en vooral ook leuke dagbesteding te bieden!

Adresgegevens

Zorgboerderij De Lindenhof
Gagelweg 15
4651VL Steenbergen

Tel. 0167 - 500186 / 06-50864643
www.zorgboerenzuid.nl
schouteren@kpnmail.nl