gemeente
Borger-Odoorn
De Gouden Zon

De Gouden Zon

Leefgemeenschap en Zorgboerderij

Rust. Ruimte. Respect. Bewust leven. Maar ook: gezelligheid. Samen aan de slag. Welkom bij De Gouden Zon in Borger, gelegen in het mooie Drenthe! De Gouden Zon is een kleinschalige leefgemeenschap voor mensen met en zonder beperking. Een woon- en zorgboerderij waar we samen als gelijken willen wonen, werken en leven. Begeleiders en huisgenoten staan naast elkaar. Als vrienden.

De Gouden Zon biedt niet alleen veel ruimte om fijn te wonen en te werken, te genieten van de natuur en leuke dingen te doen. Er is ook veel ruimte voor jou als mens. Voor jouw talent, jouw vaardigheden en jouw creativiteit. Maar ook voor jouw ups & downs, jouw problemen of zorgen, jouw gekke grapjes, jouw chagrijnige buien, jouw muziek of zang en jouw wensen en dromen. Je bent welkom, precies zoals je bent.

De Gouden Zon biedt heel veel mogelijkheden en variatie als het gaat om wonen en werken. Op onze website vind je veel informatie over onze visie, onze werkwijze, de huizen en de Soos, de dagbesteding en ons team. We zijn altijd bezig met interessante projecten en verbeteringen, zoals bijvoorbeeld de permacultuur. Ook is er plek voor WOOFFen op De Gouden Zon. Neem alle informatie eens op je gemak door. Spreekt het je aan, of wil je meer informatie over onze leefgemeenschap en zorgboerderij in Borger? Misschien wil je gezellig een keertje komen proefdraaien? Neem gerust contact met ons op!

Adresgegevens

De Gouden Zon
Bronnegerstraat 20
9531 TG Borger

Tel. 0599-235817
www.gouden-zon.nl
info@gouden-zon.nl