gemeente
Hoorn

Taxi Toet

Bij taxischipholairport.nu kunt u, uw vakantie of zakenreis zorgeloos boeken. We zijn vakbekwaam, betrouwbaar, klantvriendelijk en betaalbaar. Wij richten ons hoofdzakelijk op Noord-Holland. Service staat bij ons op de eerste plaats. U weet van te voren hoeveel een rit van of naar Schiphol gaat kosten, dus geen verrassingen aan het einde van de rit. Ons taxibedrijf vervoert u niet alleen naar Schiphol, maar ook van en naar verschillende binnen- en buitenlandse vliegvelden. Discreet, representatief en professioneel. Taxischipholairport.nu is een jong en dynamisch bedrijf. Wij zijn gevestigd in Hoorn (Noord-Holland). Wij hebben ruim 10 jaar ervaring in de taxi- branche. Ons doel is om de klant, comfortabel en veilig van deur tot deur te brengen.

Ook doen wij ziekenvervoer waar mensen zichzelf rechtstreeks voor kunnen aanmelden en wat vergoed word door de verzekeraars.

Mocht het zo zijn, dat u vliegtuig vervroegd of vertraagd is, bestaat er een kans dat u moet wachten,, omdat er ook nog andere ritten in de planning staan, maar natuurlijk doen wij ons uiterste best, om u zo snel mogelijk op te halen. In het uiterste geval kan het zo zijn dat u gecombineerd wordt bij een vertraging of vervroeging.

Adresgegevens

Taxi Toet
Marskramer 12
1625 WG Hoorn

Tel. 06 - 52 78 95 37
www.taxischipholairport.nu
info@taxitoet.nl