gemeente
Middelburg
Maatje in Zeeland

Maatje in Zeeland

Maatje is een Zeeuwse organisatie in hart en nieren. De organisatie wordt gerund door Zeeuwen en voor Zeeuwen. Ruim 30 jaar geleden opgericht vanuit een behoefte aan veiligheid voor mensen met een gezondheidsrisico.

In 1984 heette Maatje Stichting Personenalarmering Zeeland (SPAZ). De stichting is ontstaan uit een behoefte aan veiligheid en zelfstandigheid voor ouderen en opgericht door verschillende notabelen in Domburg. SPAZ werd tot 10 jaar geleden volledig gerund door vrijwilligers.

Anno 2018 is de naam van de stichting ‘Maatje in Zeeland’. De naam is veranderd omdat deze beter past bij onze identiteit. We zijn op en top Zeeuws, net als onze nieuwe naam. We willen er graag zijn voor onze abonnees, maar alleen wanneer dat gewenst is. Als een echt maatje waken we over hen. Bij ons is het veilig.

Aan de andere kant doen we het niet alleen. Wij doen graag dingen samen. In samenspraak met u, met de hulp van onze professionele medewerkers en hulpvaardige vrijwilligers, en vaak ook door letterlijk de verbinding aan te gaan met andere organisaties. Maar altijd in overleg en zoekend naar de beste manier om samen te voldoen aan de ontstane behoeftes.

Adresgegevens

Maatje in Zeeland
Noordpoortplein 2
4331 RN Middelburg

Tel. 0118 - 55 12 15
www.maatjeinzeeland.nl
info@maatjeinzeeland.nl