gemeente
Goeree-Overflakkee
Oasis Parcs Ouddorp

Oasis Parcs Ouddorp

Oasis Parcs is de nieuwe verhuurorganisatie van luxe vakantie villa’s en andere premium accommodaties op bijzondere locaties. Op het moment hebben wij drie resorts in Europa en Curaçao. Oasis Parcs is opgericht in 2013 door professionals met jarenlange ervaringen in de vrijetijdsindustrie. Volgens ons mistte er namelijk een aanbieder en merk van hoogwaardige en luxe vakantieparken. Wij zijn er voor u, de reiziger die op zoek is naar goede kwaliteit en persoonlijke service om een onvergetelijke vakantie te ervaren. Vertrouwd, maar toch bijzonder!

 

Ons team bestaat uit ervaren experts en ‘jonge’ specialisten die zich ontfermen over de verschillende activiteiten met een frisse blik. Wij zijn een jonge organisatie met een platte structuur. Op deze manier kunnen wij u een directe en persoonlijke service bieden.

 

Oasis Parcs biedt (als geen ander) een perfecte combinatie van locatie, natuurlijke omgeving, ruimte, luxe accommodaties en persoonlijke service, dat leidt tot een unieke beleving. Of u nu met uw gezin, vrienden of individueel op vakantie wilt gaan. Lees hieronder verder over de kenmerkende eigenschappen van Oasis Parcs.

Adresgegevens

Oasis Parcs Ouddorp
De Eco Punt 1
3253 ML Ouddorp

Tel. 010 - 268 70 00
www.oasisparcs.nl