Bedrijvenwijzer Drenthe

Websites van bedrijven in Drenthe

Bedrijven die vaak worden gevonden

Gemeenten in Drenthe

Assen is een stad die bekend staat om haar groene omgeving en bruisende bedrijvigheid. Met een sterke focus op duurzaamheid en innovatie, trekt Assen een breed scala aan bedrijven aan, variërend van groene technologie tot agrarische innovatie. Maar dat is niet alles – Assen heeft ook een bloeiende culturele sector, met diverse festivals en evenementen die het hele jaar door plaatsvinden.

Emmen, gelegen in het hart van Zuidoost-Drenthe, is een stad die bekend staat om haar dynamische zakelijke klimaat. Met een sterke focus op technologie, trekt Emmen een breed scala aan bedrijven aan, variërend van high-tech startups tot gevestigde industriële spelers. Maar Emmen heeft ook een bloeiende recreatie- en toerismesector, met attracties zoals Wildlands Adventure Zoo Emmen en het Veenpark.

Hoogeveen, ingebed in het uitgestrekte landschap van Drenthe, ademt een krachtige ondernemersgeest en een hechte gemeenschapszin. De stad heeft een sterke focus op de maakindustrie en logistiek, met tal van productiefabrieken en distributiecentra die de economie aanjagen. Van metaalbewerking tot geavanceerde logistieke operaties, de bedrijvigheid in Hoogeveen is tastbaar en divers.

Meppel, gelegen aan de rand van Nationaal Park Weerribben-Wieden, is een stad die bekend staat om haar strategische ligging. Met een sterke focus op logistiek en distributie, trekt Meppel een breed scala aan bedrijven aan, variërend van transportbedrijven tot internationale handelsbedrijven. Maar de stad heeft ook een bloeiende maritieme sector en een groeiende creatieve industrie.

Provincie Drenthe

De provincie Drenthe kenmerkt zich door haar rustige schoonheid en ondernemersgeest. Hier vinden we een diverse mix van bedrijven, variërend van geavanceerde maakindustrieën tot innovatieve technologische startups. Drenthe staat synoniem voor duurzaamheid en innovatie, met bedrijven die streven naar een betere toekomst voor mens en milieu. Leer meer over de bedrijvigheid in Drenthe via onze website.