Bedrijvenwijzer Groningen

Websites van bedrijven in Groningen

Bedrijven die vaak worden gevonden

Gemeenten in Groningen

Groningen, de bruisende hoofdstad van de gelijknamige provincie, staat bekend om haar levendige ondernemersklimaat. Met een bloeiende start-up scene en een sterke focus op innovatie, trekt Groningen talent van over de hele wereld aan. Van tech-bedrijven tot creatieve studios, de diversiteit van ondernemingen weerspiegelt de dynamiek van de stad. Groningen ademt ondernemerschap.

Het Hogeland, een regio in Noord-Groningen, staat bekend om haar rijke agrarische erfgoed en prachtige landschappen. Het Hogeland is een centrum van maritieme activiteit, met de Eemshaven als een belangrijke hub voor offshore energie en logistiek. De gemeente biedt een ideale balans tussen rust en bedrijvigheid, waardoor het een aantrekkelijke vestigingsplaats is voor ondernemers.

Midden-Groningen, een regio gevormd door historische dorpen en groene landschappen, biedt een vruchtbare omgeving voor diverse bedrijvigheid. Van ambachtelijke ambachtslieden tot geavanceerde technologiebedrijven, deze gemeente trekt een breed scala aan ondernemingen. De focus op duurzaamheid en de sterke gemeenschapsbanden kenmerken het zakelijke landschap van deze regio.

In het groene hart van Groningen ligt het Westerkwartier, een regio waar traditie en vooruitgang hand in hand gaan. Dit gebied staat bekend om zijn bloeiende landbouwsector, waar innovatieve agrarische bedrijven gedijen. Daarnaast biedt het Westerkwartier een vruchtbare voedingsbodem voor kleine ondernemingen, van ambachtelijke bakkerijen tot lokale winkels.

Provincie Groningen

Met een bloeiende energiesector en een vooraanstaande positie in de agribusiness, staat Groningen bekend om zijn innovatieve bedrijven. Van duurzame energie-initiatieven tot geavanceerde landbouwtechnologieën, deze provincie blijft vooroplopen. Ontdek meer over de bedrijven in Groningen via onze website.