Bedrijvenwijzer Friesland

Websites van bedrijven in Friesland

Bedrijven die vaak worden gevonden

Gemeenten in Friesland

De Fryske Marren, met zijn prachtige natuur en bruisende gemeenschappen, vormt een unieke omgeving voor ondernemerschap. Deze gemeente, gelegen te midden van groene weilanden en schilderachtige waterwegen, herbergt een divers scala aan bedrijven, van toerisme en recreatie tot maritieme industrieën. De Fryske Marren staat bekend om zijn gastvrije sfeer en ondernemersgeest.

Leeuwarden staat bekend om zijn dynamische ondernemersklimaat en culturele diversiteit. Met zijn strategische ligging en moderne infrastructuur trekt Leeuwarden een breed scala aan bedrijven aan, van innovatieve startups tot gevestigde multinationals. Deze stad is een centrum voor creativiteit en innovatie, met bloeiende sectoren zoals design, IT en duurzame energie.

Smallingerland, gelegen in het hart van Friesland, is een gemeente die bekend staat om zijn levendige zakelijke gemeenschap en focus op duurzame ontwikkeling. Dankzij zijn gunstige ligging en sterke infrastructuur trekt deze dynamische regio trekt een breed scala aan bedrijven, van familiebedrijven tot high-tech startups in sectoren zoals agri-food, technologie en logistiek.

Súdwest-Fryslân, een regio rijk aan historie en natuurlijke schoonheid, biedt een vruchtbare bodem voor diverse bedrijven. Súdwest-Fryslân staat bekend om zijn sterke gemeenschapszin en culturele erfgoed, waardoor het een ideale plek is voor ondernemers die waarde hechten aan duurzaamheid en authenticiteit. De economie van Súdwest-Fryslân gedijt in sectoren zoals landbouw, scheepsbouw, en toerisme.

Provincie Friesland

Friesland, met zijn uitgestrekte meren en rijke cultuur, is niet alleen een toeristische trekpleister maar ook een broedplaats voor ondernemerschap. De maritieme sector bloeit hier, met scheepsbouwbedrijven die internationaal erkend worden. Daarnaast staat Friesland bekend om zijn zuivelindustrie, waar ambachtelijke kaasmakers en moderne zuivelfabrieken naast elkaar floreren. Verken de veelzijdigheid van Friesland.